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sábado, 5 de febrero de 2011

Causa Rellena

Hello to all our supporters. as usual at this time we submit an article of Peruvian cuisine and you'll learn to prepare a delicious Cause Complete.
And the ingredients we need are:
- 1 kilo of yellow potato
- 1 / 5 cup olive oil
- 4 Tbsp chili peppers (pickled type)
- Juice of 3 lemons

Filling:
- 1 small chicken breast boiled and shredded
- 1 cup mayonnaise
- 5 tablespoons peeled and chopped celery often
- 2 hard boiled eggs sliced
- 1 avocado sliced
- 1 cooked corn kernels
- 1 teaspoon coarsely chopped parsley

After the ingredients have proceed with the preparation:
Wash the potatoes and boiled with water and salt. Still hot peel and pass through the masher.
Place the puree in a large bowl and add olive oil and chili pepper (seeded previously, unveil, repeatedly boiled, peeled and liquefied with a little oil). Follow seasoning and, if the puree is cool, add lemon juice, salt and pepper. Knead all ingredients together well. You can add egg whites until stiff dough to give more smoothly.
Apart mix mayonnaise with celery, chicken, parsley and corn kernels. Divide the puree into three parts. Arrange the first portion of a source stretching by hand, add the chicken and mayonnaise mixture (reserving a small part) and cover with another part of the mash. Then place the avocado, egg and chicken mixture with remaining mayonnaise to finally meet the last third of the mash. You can garnish with boiled egg, lettuce, olives, yellow pepper strips, cheese and corn kernels.

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Hola a todos nuestros seguidores. como ya es costumbre en este momento debemos presentar un articulo de cocina peruana y le enseñaremos a preparar una deliciosa Causa Rellena.
Y los ingredientes que vamos a necesitar son:
- 1 kilo de papa amarilla
- 1/5 taza de aceite de oliva
- 4 cucharadas de crema de ají (tipo escabeche)
- jugo de 3 limones

Relleno:
- 1 pechuga pequeña de pollo sancochada y deshilachada
- 1 taza de mayonesa
- 5 cucharadas de apio pelado y picado menudo
- 2 huevos duros en rodajas
- 1 palta en rebanadas
- 1 choclo cocido y desgranado
- 1 cucharadita de perejil picado grueso

Luego de Tener los ingredientes procedemos a la Preparacion:
Lavar bien las papas y sancocharlas con agua y sal. Pélelas aún calientes y páselas por el prensapapas.
Colocar el puré en un recipiente grande y agréguele el aceite de oliva y el ají (previamente despepitado, desvendado, hervido varias veces, pelado y licuado con un poquito de aceite). Siga sazonando y, cuando el puré esté frío, agréguele jugo de limón, sal y pimienta. Amase juntando bien todos los ingredientes. Puede agregarle claras batidas a punto de nieve para darle a la masa mayor suavidad.
Aparte mezclar la mayonesa con el apio, el pollo, el perejil y el choclo desgranado. Divida el puré en tres partes. Acomode la primera porción en una fuente estirando con la mano, agregue la mezcla de pollo y mayonesa (reservando una pequeña parte) y cubra con otra parte del puré. Luego coloque la palta, el huevo, y la mezcla del pollo con la mayonesa sobrante, para finalmente cubrir con el último tercio del puré. Puede decorar con huevos duros, lechugas, aceitunas, ají amarillo en tiras, queso fresco y choclo desgranado.


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